+3630/820-4186 - info [k] drpomaziugyved.hu

Gyors, precíz, megbízható
jogi segítségre van szüksége?
Keressen bizalommal MOST!

Bemutatkozás

Dr. Pomázi Ádám egyéni ügyvéd, sportjogi szakjogász.

Jogi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytattam 2003 és 2008 között, jogi diplomámat 2008-ban szereztem. Ezt követően Dunaújvárosban, majd Székesfehérváron voltam ügyvédjelölt. Jogi szakvizsgámat 2012-ben tettem le. Ezt követően alkalmazott ügyvédként dolgoztam Székesfehérváron, a Dr. Szabó Róbert Ügyvédi Irodában.

A munkában töltött idő alatt Budapesten a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán sportjogi szakjogászképzésre jelentkeztem, 2016-ban pedig megszereztem sportjogi szakjogász végzettségemet.

Az ügyvédjelöltként, valamint alkalmazott ügyvédként megszerzett több éves tapasztalattal 2017-től indítottam önálló ügyvédi tevékenységemet Székesfehérváron.

Ügyvédi tevékenységem kiterjed a polgári jog szinte valamennyi területére: ingatlanjog, cégjog és társasági jog, egyéb polgári jogi szerződések, polgári jogi jogviták rendezése, peres és peren kívüli képviselet, munkajog, követeléskezelés és sportjog. A tevékenységeim és szolgáltatásaim részletes leírását a szakterületeim menüpontban találhatóak.

Ügyvédi tevékenységem során mindig igyekszem az ügyfeleimet teljes körűen kiszolgálni, közérthető és mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújtani, hogy az ügyfél megfelelő információk birtokában tudjon az adott helyzetben megfelelő döntést hozni a segítségemmel. Úgy gondolom, hogy a jogban nem jártas személyeknek fontos, hogy megértsék a jogi problémát, és bizalommal forduljanak hozzám. Mindig törekszem arra is, hogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban az ügyfelem rendelkezésre tudjak állni, ezért mindig igyekszem a lehető legrugalmasabb időpontot adni a személyes találkozókra.

Bízom benne, hogy bemutatkozásommal felkeltettem érdeklődését.

Várom megkeresését, hogy tapasztalatommal, gyors, hatékony és precíz munkámmal az Ön segítségére legyek!

Ezt a honlapot dr. Pomázi Ádám egyéni ügyvéd, a Fejér Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.
A honlapon szereplő szövegek, jogszabályok kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, és semmilyen módon nem tekinthető szerződési ajánlatnak, annak elfogadásának, illetve jogi tanácsadásnak.
A honlap teljes szöveges, képi és grafikai tartalma szerzői és személyiségi jogi védelem hatálya alatt áll.
A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása szankciót von maga után.