+3630/820-4186 - info [k] drpomaziugyved.hu

Gyors, precíz, megbízható
jogi segítségre van szüksége?
Keressen bizalommal MOST!

Jogi tanácsadás

Úgy gondolom, az ember számos jogi kérdésekkel teli élethelyzetekkel találja szembe magát, amely helyzetekben nem biztos, hogy elégséges a különböző médiákból való jogi információk beszerzése. A jogi tanácsadás keretében arra törekszem, hogy ügyfelemnek a lehető legteljesebb mértékű, korrekt tájékoztatást adjak az adott helyzet, illetve kérdés jogi értékelésekor.

Fontosnak tartom, hogy a jogi tanácsadás keretében meggyőződjek arról, hogy az ügyfél megértette az általam elmondottakat, és a kapott információval a birtokában tudjon döntést hozni az esetleges következő lépésről.

Jogi tanácsadásra csak egy személyes találkozó során van lehetőség időpontegyeztetés alapján, az telefonon és e-mailen keresztül nem lehetséges.

Ezt a honlapot dr. Pomázi Ádám egyéni ügyvéd, a Fejér Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.
A honlapon szereplő szövegek, jogszabályok kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, és semmilyen módon nem tekinthető szerződési ajánlatnak, annak elfogadásának, illetve jogi tanácsadásnak.
A honlap teljes szöveges, képi és grafikai tartalma szerzői és személyiségi jogi védelem hatálya alatt áll.
A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása szankciót von maga után.