+3630/820-4186 - info [k] drpomaziugyved.hu

Gyors, precíz, megbízható
jogi segítségre van szüksége?
Keressen bizalommal MOST!

Szakterületek

Jogi tanácsadás

Úgy gondolom, az ember számos jogi kérdésekkel teli élethelyzetekkel találja szembe magát, amely helyzetekben nem biztos, hogy elégséges a különböző médiákból való jogi információk beszerzése. A jogi tanácsadás keretében arra törekszem, hogy ügyfelemnek a lehető legteljesebb mértékű, korrekt tájékoztatást adjak az adott helyzet, illetve kérdés jogi értékelésekor.

Bővebben...

Ingatlanjog

Az ingatlanok jogi ügyeivel kapcsolatosan elmondhatom, hogy sokféle üggyel találkoztam már. Az ingatlanokkal kapcsolatos ügyekre különös tekintettel elmondható, hogy körültekintő, precíz munkát igényel, hiszen az ingatlanokkal kapcsolatos szerződéseket minden esetben ügyvéd által ellenjegyzett okiratba kell foglalni.

Bővebben...

Cégjog és társasági jog

A cégeljárásról szóló törvény értelmében gazdasági társaságok alapításakor, valamint a társaságokat érintő egyéb – például változásbejegyzési eljárásokban – a jogi képviselet kötelező.

Bővebben...

Polgári jogi szerződések

A magánjog számos területén köt az ember fontos megállapodásokat, szerződéseket, amelyeknél fontos lehet a jogi szakértelem.

Bővebben...

Sportjog

Már ügyvédi tevékenységem megkezdését megelőzően is érdekelt a sport világa, jogi tanulmányaim elvégzését követően pedig elkezdtem érdeklődni a sportélet jogi szabályai, valamint a sport jogszabályi hátterei iránt.

Bővebben...

Ezt a honlapot dr. Pomázi Ádám egyéni ügyvéd, a Fejér Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.
A honlapon szereplő szövegek, jogszabályok kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, és semmilyen módon nem tekinthető szerződési ajánlatnak, annak elfogadásának, illetve jogi tanácsadásnak.
A honlap teljes szöveges, képi és grafikai tartalma szerzői és személyiségi jogi védelem hatálya alatt áll.
A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása szankciót von maga után.